6989463170 Χρυσουπόλεως 1, Πειραιάς mikefilipp1973@gmail.com
hero image
 
  ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ | Υδραυλικός Πειραιάς Αττικής - Υδραυλικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις - Θέρμανση Πειραιάς Αττικής
 
     
  Η θέρμανση αποτελεί έναν ουσιώδη παράγοντα για την άνεση και την ευημερία κάθε χώρου, ειδικά κατά τους ψυχρούς μήνες του χειμώνα. Η εγκατάσταση θέρμανσης σε ένα κτίριο είναι ένα σύνθετο σύνολο διαδικασιών και εξοπλισμού που απαιτείται για την αποδοτική παραγωγή θερμότητας στο χώρο.

Η επιχείρησή μας “ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, με την μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο, αναλαμβάνει όλα τα απαραίτητα έργα για την ορθή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης στον χώρο σας, είτε πρόκειται για οικιακό είτε επαγγελματικό περιβάλλον.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6989463170
 
     
 
 
 
 
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
 
 
 
 
 
  Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Εγκατάσταση καλοριφέρ 
  Επισκευή - Συντήρηση καλοριφέρ
  Αντικατάσταση καλοριφέρ
  Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης
  Αντικατάσταση κυκλοφορητή
 
  Αντικατάσταση παλαιού λέβητα
  Αντικατάσταση παλαιού καυστήρα
  Εγκατάσταση λεβήτων 
  Συντήρηση Καυστήρα
  Εγκατάσταση - Αντικατάσταση - Επισκευή μπόιλερ
 
 

 


 

 
 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Οι αντλίες θέρμανσης αποτελούν μια προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης που χρησιμοποιεί τη θερμότητα που παράγεται από το περιβάλλον για τη θέρμανση ενός χώρου. Είναι μια αποδοτική και οικολογική επιλογή για θέρμανση κτιρίων.
 

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Είναι ένα σύστημα θέρμανσης που εγκαθίσταται κάτω από το δάπεδο του χώρου και διανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε ολόκληρο το δωμάτιο. Αυτή η μέθοδος θέρμανσης προσφέρει άνεση και οικονομία ενέργειας.
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ

Ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε βάλβη έχει προκύψει στα συστήματα θέρμανσης του χώρου σας, προσφέροντας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
 
  6989463170
 
     
 
 
 
     
    Ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του εξυπηρετούν άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ
 
     
     
  την άνεση και την ευημερία σας κατά τους κρύους μήνες και όχι μόνο.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζουμε την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή των συστημάτων θέρμανσης, προσφέροντας αποτελεσματική λύση στις ανάγκες θέρμανσης κάθε χώρου.
 
     
     
  Επιπλέον, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να προτείνουμε και να εγκαταστήσουμε τα πιο αποδοτικά συστήματα θέρμανσης, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις κάθε περιβάλλοντος.  
     
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα είμαστε άμεσα στο χώρο σας για να φροντίσουμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.
 
  6989463170