6989463170 Χρυσουπόλεως 1, Πειραιάς mikefilipp1973@gmail.com
hero image
 
  ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
Υδραυλικός Πειραιάς Αττικής - Υδραυλικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις - Θέρμανση Πειραιάς Αττικής
 
     
  Η επιχείρησή μας “ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υδραυλικών εργασιών και στην εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια. 

Με περισσότερα από 34 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό υδραυλικών εργασιών στον Πειραιά και σε όλη την Αττική, ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6989463170
 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, αναλαμβάνουν υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, αποχετευτικά δίκτυα καθώς και παντός είδους εργασίες που άπτονται στον τομέα μας.

Στο χώρο της θέρμανσης, ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση αντλιών θέρμανσης, ενδοδαπέδια θέρμανση, εργασίες αυτόνομης θέρμανσης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε.
 
 
 
 

 


 

 
 

ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

που αναλαμβάνουμε δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. 
 

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ,

οι γνώσεις και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε αποτελούν τα απαραίτητα εχέγγυα για να ανταποκριθούμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα σε κάθε υδραυλική εργασία στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον υδραυλικό και την ομάδα του και θα σπεύσουν άμεσα στο χώρο σας για να προβούν στην επίλυση ακόμα και τις πιο δύσκολης βλάβης. 
 
  6989463170
 
     
 
 
 
     
    Ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του εξυπηρετούν άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
     
  ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
 
     
     
  είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υδραυλικές υπηρεσίες και να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη με απόλυτη αφοσίωση και επαγγελματισμό! 

Ταυτόχρονα, θέτουμε τον διαρκή εκσυγχρονισμό μας ως έναν από τους κύριους στόχους μας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας για υδραυλικές εργασίες.
 
     
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα είμαστε άμεσα στο χώρο σας για να φροντίσουμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.
 
  6989463170